Az egészséges életmód és táplálkozás

Táplálkozási terv

Étkezz helyesen az egészségedért! - Érezd jól magad a bőrödben!

A kapcsolat aközött, hogy mit eszünk és hogyan érezzük magunkat tagadhatatlan!
Testsúly menedzsment-programunkon keresztül az egészségvédő táplálkozást helyezzük előtérbe, melynek segítségével közérzetünkön is jelentősen javíthatunk.
Aki betér hozzánk, egy szakember által személyre szabott, komplett programmal távozhat – ebben rejlik a Natur House egyedisége!

A helyes táplálkozás nem csak a fogyásról szól! A megfelelő étkezés befolyásolja az energiaszintünket, a hangulatunkat, segít jobban aludni, megszépíti a bőrt és hajunk állagát, kevésbé leszünk fogékonyak a betegségekre és jobban tudjuk kezelni a stresszt.
Meggyőződésünk szerint a legnagyobb gond a modern kori táplálkozásból ered, mely bővelkedik a feldolgozott termékekben, ezáltal destabilizálja a vércukorszintet és negatív hatással van hangulatunkra, energiaszintünkre. Ezen termékek helyett a táplálkozási terv, vagyis az ajánlás középpontjában a természetes összetevők állnak: vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak, melyek javítják fizikai és mentális állapotunkat.
Általános tévhit, mely szerint, ha valaki javítani szeretne étkezési szokásain, akkor egy az egyben lemondásokra és éhezésre van ítélve. Ajánlásunk alapját azonban azok a természetes ételek képezik, melyek mindazonáltal, hogy teltségérzettel bírnak, ugyanúgy egészségesek is!

Egyedi diétás terv:

Miben rejlik a Natur House sikerének a titka? Miben múlja felül a többi egészségvédő és testsúlykontrollal kapcsolatos módszert?
A válasz a dietetikus és kliense közötti hosszú távú együttműködésben rejlik, melyet exkluzív termékek széles körű palettája egészít ki. Szerves részét képezi a kapcsolat és a bizalom, mellyel könnyedén orvosolhatóak a kliens táplálkozásával kapcsolatban felmerülő problémák.

Szokásaink megreformálása vagy éppen egy egészen új életforma kialakítása legtöbbünk számára komoly kihívást jelent. A Natur House-nál hiszünk abban, hogy folyamatos támogatásunkkal és személyre szabott táplálkozási programunkkal mindenben segítségére leszünk céljai elérésében. Egy olyan módszert kínálunk klienseinknek, mely rehabilitál és kiegyensúlyozott étkezési szokásokat alakít ki az egészségesebb életért.

A táplálkozásunk ˝rehabilitációja˝:

Tanácsadásaink során a ˝hosszú távú nevelésre˝ fókuszálunk. A helyes táplálkozás megvalósítása beépül a kliens mindennapjaiba, ezáltal étkezéseit már önállóan képes menedzselni. Nem egy kúrát ajánlunk, hanem összességében egy olyan életmódot, melynek segítségével évekkel később is megőrizheti egészségét.

A Natur House 3 alapszabálya avagy a tanácsadás alappillérei:

1. Konzultáció a dietetikussal heti rendszerességgel, ellenőrzés és támogatás.
2. Az ajánlott étrend betartása, mely változatos és könnyen betartható.
3. Exkluzív termékkel való kiegészítés, melyek gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények kivonatát tartalmazzák.

Az elért célok fenntartása:

Gratulálunk, sikerült! Ebben a fázisban az a feladatunk, hogy felkészítsük Önt arra, hogyan tudja megőrizni egészségét és a már kialakult új szokásait akár élete végéig. A korábban heti gyakoriságú konzultációk kétheti, havi majd három havonta egy alkalomra csökkennek, de továbbra is részesül minden támogatásban és ellenőrzésben. A program befejeztével teljes elégedettséggel és megfelelő tudásanyaggal felvértezve kísérheti figyelemmel egészségét.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
 • Goblinus globalus fantumo tandempo
 • Scelerisque cursus dignissim donus
 • Montes vutario lacus quis arcupolisio
 • Leftomato denitro oculus tepircos den
 • Spiratio dodenus christmas popupius
 • Afrenius globalus spiritum tandempo
 • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Do you want more traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER AND START INCREASING YOUR PROFITS NOW!
* we never share your e-mail with third parties.
Testtömegindex kalkulátor
Imperial    Metric
Nem
Magasság  cm
Súly  kg
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön időben új diétás receptjeinkről, híreinkről és akcióinkról!
Adataim megadásával hozzájárulok hírlevelek és reklámok küldéséhez, az adatkezelési tájékoztató foglaltak szerint
Jöjjön el hozzánk egy ingyenes testösszetétel mérésre. Dietetikusaink tanácsadásával induljon el velünk a helyes táplálkozás útján!

Adja meg adatait, hogy kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot és egy személyes megbeszéléshez időpontot tudjon egyeztetni Önnel!
INGYENES
KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM
Köszönjük, hamarosan felkeressük Önt!
Adataim megadásával hozzájárulok hírlevelek és reklámok küldéséhez, az adatkezelési tájékoztató foglaltak szerint
Csatlakozzon hozzánk!
0431 kg
Eddig ennyit fogytatok velünk!