A Natur House módszerei

Hogyan működik?

Utazás az egészségünk felé!

Találkozás a dietetikussal vagyis a konzultáció:

Közös munkánk során egy könnyen követhető, egészségvédő programot állítunk össze az Ön számára. Minden egyes konzultáció alkalmával olyan étrendi ajánlást kap, mely illeszkedik egyéni életstílusához. Változatos ételek sorát ajánljuk; segítségükkel szervezete egyensúlyba kerül, egyszóval energikusan és jól érzi majd magát a bőrében. Ugyanakkor az egészséges táplálkozás nem csupán a testünkre lesz jótékony hatással, hanem hangulatunkra és stressz tűrő képességünkre is. Az ételek utáni sóvárgás gyakran a helytelen táplálkozás és a már kialakult rossz szokások eredménye. Segítségünkkel ezek a rossz szokások megszűntethetőek.

A tanácsadás során felmérjük a kliens testösszetételét, vagyis a zsír és víz arányát a szervezetben. Az első elemzés során (30-45 perc) meghatározzuk az elérni kívánt célt és további gyakorlati tanácsokkal látjuk el klienseinket, hogy a későbbiekben is biztosan megőrizhessék a számukra optimális állapotot. Étrendjeinket az egyéni egészségügyi állapotnak és esetleges korlátozásoknak megfelelően állítjuk össze, hiszen természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy többek közt az esetleges allergiák és élelmiszer intoleranciák szintén befolyásolják szervezetünk megfelelő működését és közérzetünket.

Személyre szabott ajánlás:

Minden további ajánlással egy követhető, egymásra épülő folyamatos tervet kap kézhez. Az elkövetkezendő hetek konzultációi már csupán 15 percet vesznek igénybe és az étrend továbbra is illeszkedik a kliens munkájához, testmozgásához és egyéb tevékenységeihez. Az ételek nem igényelnek különleges alapanyagokat, ugyanakkor változatosak és könnyen elkészíthetőek.

Egészségünket támogató kiegészítés:

Az étrendet exkluzív termékekkel egészítjük ki, melyek gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények kivonatait tartalmazzák. Az étrend, mérsékelt mozgás és a termékek megfelelő összhangban történő rendszeres fogyasztása heti 0,5-1 kg fogyást eredményez.

Az eredményeket heti rendszerességgel ellenőrizzük:

A látogatások alkalmával nyomon tudjuk követni a fejlődést, az eredmények motiválnak és támogatást nyújtanak a kliens számára és ezeken túl lehetővé válik a további iránymutatás és oktatás a táplálkozás terén. A megfelelő szokások kialakulnak és a már elért testsúly nagyobb valószínűséggel tartható fent. Céljaink elérése után már csak kéthetente szükséges a szakemberrel való találkozás.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
 • Goblinus globalus fantumo tandempo
 • Scelerisque cursus dignissim donus
 • Montes vutario lacus quis arcupolisio
 • Leftomato denitro oculus tepircos den
 • Spiratio dodenus christmas popupius
 • Afrenius globalus spiritum tandempo
 • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Do you want more traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER AND START INCREASING YOUR PROFITS NOW!
* we never share your e-mail with third parties.
Testtömegindex kalkulátor
Imperial    Metric
Nem
Magasság  cm
Súly  kg
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön időben új diétás receptjeinkről, híreinkről és akcióinkról!
Adataim megadásával hozzájárulok hírlevelek és reklámok küldéséhez, az adatkezelési tájékoztató foglaltak szerint
Jöjjön el hozzánk egy ingyenes testösszetétel mérésre. Dietetikusaink tanácsadásával induljon el velünk a helyes táplálkozás útján!

Adja meg adatait, hogy kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot és egy személyes megbeszéléshez időpontot tudjon egyeztetni Önnel!
INGYENES
KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM
Köszönjük, hamarosan felkeressük Önt!
Adataim megadásával hozzájárulok hírlevelek és reklámok küldéséhez, az adatkezelési tájékoztató foglaltak szerint
Csatlakozzon hozzánk!
0431 kg
Eddig ennyit fogytatok velünk!